foto

Viola Keats

  • nar. 27.3.1911
    Doune, Perthshire, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 5.6.1998 (87 let)
    Brighton, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 The Witches
1964 Witchcraft
1963 Tamahine
1961 On the Fiddle
Římské jaro paní Stoneové
1960 Escort for Hire
Two Wives at One Wedding
1958 She Didn't Say No!
1957 No Time for Tears
1936 Her Last Affaire
Woman Alone, A
1935 Night of the Party, The
The Guv'nor
1934 Pointing Finger, The
Too Many Millions
1933 Enemy of the Police
Matinee Idol
Too Many Wives

TV seriály

1976 Clayhanger (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Případy komisaře Gideona (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Katy (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
1960 On Trial (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace