foto

Gudrun Ritter

  • nar. 16.11.1936 (84 let)
    Marienberg, Sasko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lara
Polizeiruf 110 - Heimatliebe (TV film)
2018 Grüner wird's nicht
2017 Familie Lotzmann auf den Barrikaden (TV film)
Tatort - Fürchte dich (TV film)
2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV film)
2015 Nachthelle
Tatort - Freddy tanzt (TV film)
Už je tady zas
2014 Die letzte Instanz (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
2013 Zeugin der Toten (TV film)
2012 Tatort - Todesbilder (TV film)
Viktor a tajemství krokodýlího domu
2010 Boxhagener Platz
Das Geheimnis in Siebenbürgen (TV film)
Poll
2009 Bergab ist entspannter (studentský film)
Mé dvě ženy (TV film)
2007 Die Weihnachtswette (TV film)
Du Gehörst mir (TV film)
Polizeiruf 110 - Farbwechsel (TV film)
Prázdniny
2006 Als der Fremde kam (TV film)
2003 Liebe Schwester (TV film)
2002 Die Mutter (TV film)
Místo činu: Münster - Fakta, Fakta (TV film)
Wie verliebt man seinen Vater?
2001 Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung (TV film)
Vražedkyně (TV film)
2000 Spuk im Reich der Schatten
1998 Nebezpečná pravda (TV film)
Spuk aus der Gruft
1997 Ärzte: Vollnarkose (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
1993 Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen (TV film)
1992 ...zu Stein.
1991 Der zerbrochne Krug (TV film)
Heute sterben immer nur die anderen
1989 Coming Out
Narrenweisheit (TV film)
Zakázaná láska
1988 Die Weihnachtsgans Auguste (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
1986 Aus dem bürgerlichen Heldenleben: Die Hose (TV film)
Polizeiruf 110 - Das habe ich nicht gewollt (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Verlockung (TV film)
1984 Erscheinen Pflicht
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Luftschiff, Das
So wie du lebst (TV film)
Taková milá paní... (TV film)
1982 Romance a Amélií
Sedmiléta Sabina Kleistová
1981 Wie wär's mit uns beiden?
1980 Beenschäfer (TV film)
Dach überm Kopf
Jadup und Boel
Příští rok na Balatonu
1979 Chiffriert an Chef - Ausfall Nr. 5
Hochzeit in Weltzow (TV film)
1978 Clavigo (TV film)
Wie soll sich eine Frau entscheiden? (TV film)
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1976 Fürs ganze Leben (TV film)
Sabinka (TV film)
1975 Bankett für Achilles
Případ beze svědků (TV film)
Zwischen Nacht und Morgen
1973 Den Wolken ein Stück näher (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
Wo Möwen stürzen - Wale ziehn (TV film)
1971 Liebeszauber (TV film)
1966 Die Jagdgesellschaft (TV film)
1962 Das Mädchen ohne Mitgift (TV film)
Die neue Losung (TV film)
1961 Und am Himmel Christbäume (TV film)

TV seriály

2018 Beat (TV seriál)
CODA (E07)
BACKSPIN (E05)
LOOP (E04)
další epizody (4)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Um jeden Preis (S01E10)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Rivalen der Rennbahn (S01E12)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Haus am See (S12E12)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
La Paloma (E43)
2007 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Bittere Wahrheiten (E32)
2006 Unsere zehn Gebote (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Am Ende des Schweigens (E09)
Bella Block (TV seriál)
Das Glück der Anderen (E20)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Schöne Aussicht (S03E06)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Geschwisterliebe (S08E30)
Fiasko (S08E29)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
2001 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Panenská pálenka (S03E01)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Zechtour (E53)
1976 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Felix kauft ein Pferd (E44)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Meine Schwester (E07)

Divadelní záznam

1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
Torquato Tasso (divadelní záznam)
1965 Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam)
1962 Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky