foto

Juliana Harkavy

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Lighthouse
2017 The Things They Left Behind
2016 Duchové z Nantucketu
Pravda pod povrchem
2015 Dusk
Marriage Material
2014 Můj přítel delfín 2
Noční směna
2013 House of Bodies
2012 Finding Joy
To Write Love on Her Arms
2011 Big Mike (TV film)
If You Only Knew
Můj přítel delfín
1995 Malá princezna

TV seriály

2020 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 5 (S05E01)
Arrow (TV seriál)
Fadeout (S08E10)
Green Arrow & the Canaries (S08E09)
2019 Arrow (TV seriál)
Purgatory (S08E07)
Reset (S08E06)
Present Tense (S08E04)
další epizody (11)
2018 Arrow (TV seriál)
Elseworlds, Part 2 (S07E09)
Unmasked (S07E08)
The Slabside Redemption (S07E07)
další epizody (22)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 3 (S04E08)
Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
Thanksgiving (S06E07)
další epizody (22)
2014 Constantine (TV seriál)
Blessed Are the Damned (E07)
Živí mrtví (TV seriál)
Vězňové (S04E10)
Po bitvě (S04E09)
2013 Graceland (TV seriál)
Heat Run (S01E03)
Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
Přítěž (S04E07)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky