foto

Juliana Harkavy

  • nar. New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lighthouse, The
2016 Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket
Below the Surface
2015 Dusk
Marriage Material
2014 Last Shift
Můj přítel delfín 2
2013 House of Bodies
2012 Finding Joy
To Write Love on Her Arms
2011 Big Mike (TV film)
If You Only Knew
Můj přítel delfín
1995 Malá princezna

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Reversal (S06E04)
Next of Kin (S06E03)
Tribute (S06E02)
další epizody (17)
2014 Constantine (TV seriál)
Blessed Are the Damned (E07)
Živí mrtví (TV seriál)
Vězňové (S04E10)
Po bitvě (S04E09)
2013 Graceland (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
Přítěž (S04E07)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace