foto

Michael Zegen

  • nar. 20.2.1979 (40 let)
    Ridgewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Racek
Tyrel
2017 Becks
2015 Brooklyn
2012 Ex-Girlfriends
Frances Ha
2009 Box
Zažít Woodstock
Zábavný park
2008 Atentát na střední
2007 The Girl Next Door
2005 Bittersweet Place

TV seriály

2019 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2018 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Someday... (S02E08)
Look, She Made a Hat (S02E07)
Let's Face the Music and Dance (S02E06)
další epizody (8)
2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Thank You and Good Night (S01E08)
Put That On Your Plate! (S01E07)
Mrs. X at the Gaslight (S01E06)
další epizody (8)
2015 Happyish (TV seriál)
Starring Christopher Hitchens, Philip Larkin and Josef Stalin (E10)
Starring Rene Descartes, Adweek and HRH the Princess of Arendelle (E08)
Starring Helen Keller, Moses and Lenny Bruce (E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
Pohroma (S06E18)
2014 Girls (TV seriál)
Já jsem Tě viděla (S03E11)
Hra (S03E10)
Svačina zdarma (S03E06)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Dítě bez přátel (S05E07)
Co řekl Ježíš (S05E03)
další epizody (5)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Tak napolo... (S03E10)
Čeká tě překvapení (S03E05)
Kluk s modrým zvonkem (S03E04)
další epizody (4)
Živí mrtví (TV seriál)
To lepší v nás (S02E12)
Jeden rozhněvaný muž (S02E11)
Víc než dál (S02E10)
další epizody (4)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Co dělá včela? (S02E04)
My samotní (S02E02)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
What's in a Name? (S02E08)
Money, Power, Private School (S02E03)
In or Out (S02E02)
další epizody (4)
Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Jeter (S07E07)
344 (S07E06)
další epizody (5)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
Goodbye (S06E09)
Cowboy (S06E08)
další epizody (10)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Pulling the Goalie (E04)
Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Zippo (S05E20)
další epizody (14)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Hell (S03E12)
Torture (S03E03)
Discovery (S03E02)
další epizody (4)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Bitch (S02E11)
Twat (S02E04)
další epizody (4)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S01E13)
Inches (S01E08)
DNA (S01E04)
další epizody (5)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)

Host

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace