foto

Michael Zegen

  • nar. 20.2.1979 (38 let)
    Ridgewood, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Becks
2015 Brooklyn
2012 Ex-Girlfriends
Frances Ha
2009 Box
Zábavný park
Zažít Woodstock
2008 Atentát na střední
2007 The Girl Next Door
2005 Bittersweet Place

TV seriály

2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Girls (TV seriál)
Já jsem Tě viděla (S03E11)
Hra (S03E10)
Svačina zdarma (S03E06)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Dítě bez přátel (S05E07)
Co řekl Ježíš (S05E03)
další epizody (5)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Tak napolo... (S03E10)
Čeká tě překvapení (S03E05)
Kluk s modrým zvonkem (S03E04)
další epizody (4)
Živí mrtví (TV seriál)
To lepší v nás (S02E12)
Jeden rozhněvaný muž (S02E11)
Víc než dál (S02E10)
další epizody (4)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Co dělá včela? (S02E04)
My samotní (S02E02)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace