foto

Juge Heikkilä

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 It Came From The Desert
2016 Nuotin vierestä
2015 Amanda ja Tomi
2013 Ella ja kaverit 2 - Paterock
2010 Potilas
1998 Pass Off (studentský film)
Petos (studentský film)
Työ (studentský film)
1996 International pokaus (studentský film)

TV seriály

2019 Modernit miehet (TV seriál)
Häät (E12)
Lähes kuollut mummo (E11)
Saunavuoro (E10)
další epizody (12)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (4)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2015 Satanen (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sami Yaffa - Sound Tracker (TV seriál)

TV pořady

2017 Mad Cook Show (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Modernit miehet (TV seriál)
Mood tape (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky