foto

Kurt Ingvall

  • nar. 30.3.1925
    Helsinki, Finsko
  • zem. 8.11.1987 (62 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Linna
1985 Nukkekaappi (TV film)
1977 Sex dagar i Bengt Anderssons liv (TV film)
To člověku úplně stačí
1975 Usko, toivo, rakkaus (TV film)
1974 Teatterituokio: Sata metriä korkeat kirjaimet (TV film)
1973 Hedda Gabler (TV film)
Kuilu (TV film)
Meiltähän tämä käy
1972 Teatterituokio: Älä jätä minua! (TV film)
1970 Teatterituokio: Kunnioittava portto (TV film)
1968 Kuuma kissa?
1967 Jeanne (TV film)
Syskon (TV film)
1966 Fångarnas natt (TV film)
Inga ljus (TV film)
Juudas (TV film)
Skriet (TV film)
Tillfället för tjuven (TV film)
Täyttyneiden toiveiden maa (TV film)
1965 Galenpannan (TV film)
Rum nr 87 (TV film)
1964 En av sju (TV film)
En författare får besök (TV film)
1963 Förlåt, fel nummer (TV film)
Förrädiska hjärtat, Det (TV film)
Greve Öderland (TV film)
1962 Måsar över Sorrento (TV film)
1961 Efter levande modell (TV film)
Fordringsägare (TV film)
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Respektfulla skökan, Den (TV film)
1957 Pää pystyyn Helena - a.z.
1955 Minä ja mieheni morsian
1954 Näkemiin Helena
1953 Huhtikuu tulee
Se alkoi sateessa
1952 Rikollinen nainen

TV seriály

1987 Vihreän kullan maa (TV seriál)
1984 Kulkeva varjo (TV seriál)
Epätoivoiset toimet (E03)
Onko poliisin poika tappaja? (E02)
Anna on kuollut! (E01)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Suomen valinta (E10)
Ahdistava syksy (E09)
1978 Det händer i Aspnäs (TV seriál)
1970 Pääluottamusmies (TV seriál)

Dokumentární

1999 Sukkien euroelämää - a.z.
1955 Puhtaus, kodin onni

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky