foto

Rishi Kapoor

  • nar. 4.9.1952 (66 let)
    Bombaj, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 102 Not Out
Manto
Mulk
Rajma Chawal
2017 Patel Ki Punjabi Shaadi
2016 Chalk N Duster
Kapoor & Sons
Sanam Re
2015 All Is Well
Wedding Pullav
2014 Bewakoofiyaan
Kaanchi
2013 Aurangzeb
Besharam
Chashme Baddoor
D-Day
Shuddh Desi Romance
2012 Cesta ohněm
Dokud budu žít
Housefull 2
Student of the Year
2011 Patiala House
Tell Me O Kkhuda
2010 Do Dooni Chaar
Sadiyaan
2009 Chintu Ji
Delhi-6
Kal Kissne Dekha
Láska dneska
Šťastná náhoda
2008 Thoda Pyaar Thoda Magic
2007 Ahoj, Londýne
Don't Stop Dreaming
Om Shanti Om
Sambar Salsa
2006 Fanaa
Love Ke Chakkar Mein
2005 Pyaar Mein Twist
2004 Já a ty
2003 Kucch To Hai
Love at Times Square
Tehzeeb
2002 Yeh Hai Jalwa
2001 Kuch Khatti Kuch Meethi
2000 Karobaar: The Business of Love
Raju Chacha
1999 Jai Hind
1997 Kaun Sachcha Kaun Jhootha
1996 Daraar
PremGranth
1995 Hum Dono
Saajan Ki Bahon Mein
Yaraana
1994 Eena Meena Deeka
Ghar Ki Izzat
Mohabbat Ki Arzoo
Pehla Pehla Pyaar
Prem Yog
Saajan Ka Ghar
1993 Anmol
Damini
Dhartiputra
Gurudev
Izzat Ki Roti
Pyara Bharat Yeh Kahe (TV film)
Sadhna
Sahibaan
Shreemaan Aashique
1992 Bol Radha Bol
Deewana
Honeymoon
Inteha Pyar Ki
Kasak
1991 Ajooba
Banjaran
Garajna
Ghar Parivaar
Henna
Ranabhoomi
1990 Amiri Garibi
Azaad Desh Ke Gulam
Sher Dil
Sheshnaag
1989 Bade Ghar Ki Beti
Chandni
Gharana
Hathyar
Khoj
Naqab
Paraya Ghar
1988 Ghar Ghar Ki Kahani
Hamara Khandaan
Janam Janam
Vijay
1987 Hawalaat
Khazana
Khudgarz
Pyar Ke Kabil
Sindoor
1986 Dosti Dushmani
Ek Chadar Maili Si
Nagina
Naseeb Apna Apna
Pahunchey Huwe Log
1985 Rahi Badal Gaye
Saagar
Sitamgar
Tawaif
Zamana
1984 Aan Aur Shaan
Duniya
Yeh Ishq Nahin Aasan
1983 Bade Dil Wala
Coolie
1982 Deedar-E-Yaar
Prem Rog
Yeh Vaada Raha
1981 Biwi-O-Biwi: The Fun-Film
Katilon Ke Kaatil
Naseeb
Zamaane Ko Dikhana Hai
1980 Aap Ke Deewane
Dhan Daulat
Do Premee
Gunehgaar
Karz
1979 Duniya Meri Jeb Mein
Jhoota Kahin Ka
Laila Majnu
Salaam Memsaab
Sargam
1978 Anjane Mein
Badaltey Rishtey
Naya Daur
Pati Patni Aur Woh
Phool Khile Hain Gulshan Gulshan
1977 Amar Akbar Anthony
Chala Murari Hero Banne
Doosra Aadmi
Hum Kisise Kum Naheen
1976 Barood
Ginny Aur Johny
Kabhi Kabhie - Love Is Life
Rangila Ratan
1975 Khel Khel Mein
Raaja
Rafoo Chakkar
Zinda Dil
1974 Zehreela Insaan
1973 Bobby
1970 Mera Naam Joker

TV seriály

1988 Dharam Yuddh (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace