foto

Tamara Simunovic

  • nar. 1973
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der Polizist, der Mord und das Kind (TV film)
2012 Bankraub für Anfänger (TV film)
2011 1000 Gramm
2010 Polizeiruf 110 - Einer von uns (TV film)
2009 Ein Sommer mit Paul (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2005 Was heißt hier Oma! (TV film)
2004 Tatort - Stirb und werde (TV film)
2002 Mehr als nur Sex (TV film)
Nicht ohne deine Liebe (TV film)
Vražedná schůzka - Stopa vede do Palmy (TV film)
2001 Birthday
Endstation Tanke
Paulas Schuld (TV film)
Zatracená práce
2000 Tatort - Der schwarze Ritter (TV film)
Vražedný klon (TV film)
1999 Deine besten Jahre (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Ganz der Vater (TV film)
Schnee in der Neujahrsnacht
1998 ...die man liebt...
Plus-minus null
1996 Jugofilm
1994 Il Branco

TV seriály

2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Aus der Bahn (E11)
2009 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergessen und vergeben (E10)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der schwarze Mann (E09)
Wut im Bauch (E08)
2007 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Totenschiff (E07)
German Angst (E06)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Skizze einer Toten (E05)
Das Verhör (E04)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Todesengel (E14)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Angst um Elena (S01E04)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vertrauen bis zuletzt (E03)
Vergangene Sünden (E02)
Das Duo (TV seriál)
Falsche Träume (E07)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky