foto

Miriam Stein

  • nar. 10.5.1988 (30 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Steirerkind (TV film)
2016 Gotthard (TV film)
2015 Das goldene Ufer (TV film)
Kleine Grosse Stimme (TV film)
Käthe Kruse (TV film)
2014 Cesta tam
2013 Válečná generace (TV film)
Země zločinu: Štýrská krev (TV film)
2012 Omamamia
2011 Otloukánek
2010 180° – Tvůj svět je náhle vzhůru nohama
Goethe!
Neue Vahr Süd (TV film)
2009 Alice - Paris
Der Mann, der nichts wollte
Morgen danach
2008 Jimmie (TV film)
2007 Liebe und Wahn (TV film)
2004 Alles wegen Hulk (TV film)
2001 Tod durch Entlassung (TV film)
1999 Dívka z ciziny (TV film)

TV seriály

2019 Unterleuten (TV seriál)
2015 The Team (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Borgia (TV seriál)
1506 (S03E13)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace