foto

Miriam Stein

  • nar. 10.5.1988 (32 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Moskau Einfach!
2019 Steirerwut (TV film)
2018 Bez věcí nad věcí
Schattenfreundin (TV film)
2016 Gotthard (TV film)
2015 Das goldene Ufer (TV film)
Kleine Grosse Stimme (TV film)
Käthe Kruse (TV film)
2014 Cesta tam
2013 Válečná generace (TV film)
2012 Omamamia
2011 Otloukánek
2010 180° – Tvůj svět je náhle vzhůru nohama
Goethe!
Neue Vahr Süd (TV film)
2009 Alice - Paris
Der Mann, der nichts wollte
Morgen danach
2008 Jimmie (TV film)
2007 Liebe und Wahn (TV film)
2004 Alles wegen Hulk (TV film)
2001 Tod durch Entlassung (TV film)
1999 Dívka z ciziny (TV film)

TV seriály

2020 Unterleuten - Das zerrissene Dorf (TV seriál)
2019 Země zločinu (TV seriál)
Steirerkreuz (E15)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schandgold (S08E08)
Schmachtfetzen (S08E07)
Kälteschlaf (S08E06)
další epizody (8)
2018 Země zločinu (TV seriál)
Steirerkind (E11)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Kehraus (S07E06)
Hilfeschrei (S07E05)
Denkzettel (S07E04)
další epizody (10)
2014 Země zločinu (TV seriál)
Štýrská krev (E02)
Borgia (TV seriál)
1506 (S03E13)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Sündenbock (S06E04)
Totgepflegt (S06E03)
Nachgeburt (S06E02)
další epizody (4)
2013 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zahltag (S05E06)
Gottesurteil (S05E05)
Auferstanden (S05E04)
další epizody (6)
2012 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schweißtreiben (S04E06)
Kellerkinder (S04E05)
Notlügen (S04E04)
další epizody (6)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)