foto

Dioucounda Koma

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gloria Mundi
Qui m'aime me suive !
2017 Bienvenue à Nimbao (TV film)
La Villa
2016 Comment j'ai rencontré mon père
2014 Kanyamakan
2013 Aya z Yopougonu
2012 La Cité Rose
2011 1, 2, 3, voleurs (TV film)
2010 Křičící muž
2008 Baptêmes du feu (TV film)
Sexe, gombo et beurre salé (TV film)
2007 99 franků
Dans les cordes
L'embrasement (TV film)
2006 Den vítězství
2005 3 jours en juin (TV film)
Après l'océan
Utajený
2004 Valse des gros derrières, La
2003 Fatou, l'espoir (TV film)
Faucheuse, La
2002 Passage du bac (TV film)
Qui mange quoi? (TV film)
2001 Fatou la Malienne (TV film)
Frontières
1999 Le sourire du clown
1996 Povolání: Učitel

TV seriály

2019 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2008 Policajti (TV seriál)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
2006 Homicides (TV seriál)
2004 Tři otcové v domě (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Dávná láska (S09E05)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace