foto

Šin'iči Watanabe

  • nar. 6.9.1964 (55 let)
    Jokohama, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Tenči mujó! GXP
eX-Driver - Nina & Rei Danger Zone
2001 Puni Puni Poemi
1999 Gravitation
Lupin sansei: Ai no da capo - Fujiko's Unlucky Days (TV film)
1997 Hare tokidoki Buta
1996 Inma daitoši

TV seriály

2016 To Be Hero (TV seriál)
2011 Baka to test to shōkanjū ni! (TV seriál)
(TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
2010 Baka to test to shōkanjū (TV seriál)
2008 Kimi ga aruji de shitsuji ga ore de (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Hajate no gotoku! (TV seriál)
2006 Jamato nadešiko šiči henge (TV seriál)
Nerima Daikon Brothers (TV seriál)
2005 Eyeshield 21 (TV seriál)
2004 Gakuen Alice (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2002 Mahoromatic: Motto ucukušii mono (TV seriál)
2000 Dotto Koni-čan (TV seriál)
1999 Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
1996 Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
1994 Mahódžin guruguru (TV seriál)
1987 Mister Adžikko (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Puni Puni Poemi

TV seriály

2011 Sket Dance (TV seriál)
2009 Tayutama: Kiss on my Deity (TV seriál)
2007 Hajate no gotoku! (TV seriál)
2006 Jamato nadešiko šiči henge (TV seriál)
Nerima Daikon Brothers (TV seriál)
2002 Mahoromatic: Motto ucukušii mono (TV seriál)
2000 Dotto Koni-čan (TV seriál)
1999 Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky