foto

Philippe Lefebvre

  • nar. 17.12.1968 (49 let)
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Rock’n Roll
2009 Le Siffleur
2008 2 blbouni v Paříži
2007 Pur week-end
2006 Nikomu to neříkej
2002 Jak řeknete, pane

TV seriály

2017 Paris etc. (TV seriál)
On largue les amarres (S01E06)
De l'air (S01E05)
Appeler un chat un chat (S01E04)
další epizody (6)
2011 Platane (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rock’n Roll
2016 Marseille
Návrat k mé matce
2014 Prêt à tout
SMS
Trest pro mého syna (TV film)
2013 Cookie
En solitaire
2012 Mais qui a re-tué Pamela Rose?
2011 Jako doma (TV film)
Ma part du gâteau
Zbohatlíci
2010 Au bonheur des hommes (TV film)
L'Italien
2009 Le Siffleur
Safari
2008 Monde à nous, Un
První den zbytku tvýho života
Sa raison d'être (TV film)
Výlet do Saint Tropez
2007 Ce soir, je dors chez toi
Divine Émilie (TV film)
Hra pro čtyři
Pur week-end
Santa Closed
Vérités assassines (TV film)
2006 Agent 117
Muž jeho života
Nikomu to neříkej
Selon Charlie
2005 Tu vas rire, mais je te quitte
2004 Courrier du coeur (TV film)
Narko
Nevinný žert
2003 Amateurs, Les
Mata Hari, la vraie histoire (TV film)
Un été de canicule (TV film)
2002 Jak řeknete, pane
2001 8 rue Charlot
Ami Fritz, L' (TV film)
Baie de l'archange, La (TV film)
1999 Revient le jour (TV film)
1998 Pain au chocolat
Voie est libre, La
1997 Barracuda
Mireille et Vincent (TV film)
1996 Le cheval de coeur (TV film)
Parfum de Jeannette, Le (TV film)
1994 La colline aux mille enfants (TV film)

TV seriály

2017 Le Tueur du lac (TV seriál)
2013 Détectives (TV seriál)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Engagez-vous ! (S04E08)
20 ans déjà ! (S04E07)
Emmerdements durables (S04E06)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2008 Terre de lumière (TV seriál)
Écrire pour un chanteur (TV seriál)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
2004 Elodie Bradford (TV seriál)
Vénus & Apollon (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Garonne (TV seriál)
Marion Jourdanová - Smysl pro povinnost (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Poids lourds (S07E02)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
Fabien Cosma (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1995 Docteur Sylvestre (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Bienvenue à Nimbao (TV film)
2009 Le Siffleur

TV seriály

2017 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Une vie de rêves (S09E02)
Parents un jour, parents toujours ! (S09E01)
2016 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Au Nord c'était les pingouins (S08E06)
Une souris et des hommes (S08E05)
La Chenille et le papillon (S08E04)
2015 Peplum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace