foto

Taťjana Taškova

  • nar. 24.8.1956 (63 let)
    Stalingrad, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)
1992 Tancujuščije prizraki
1990 Vaňka-vstaňka
1988 Nedolgij tanets lyubvi
Pomiluj i prosti
1987 Lovkači
1986 Znaju tolko ja
1984 Zbraně pro Petra Velikého
1983 Něždanno-něgadanno
Požár v přístavu
Takaja žestkaja igra - hokkej
1982 Celnice

TV seriály

2016 Krylja (TV seriál)
Odinočestvo (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Opasnoje zablužděnije (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
V čas bedy (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Veněc bezbračija (E05)
Živjom tolko raz (E04)
2013 Pjatnickij (TV seriál)
Bunt (S03E20)
Proščaj, Vasja (S03E13)
Dur (S03E02)
2012 Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Zimina nanosit otvetnyj udar (S02E06)
Šram (S02E04)
Ich metody (S02E02)
Šerif (TV seriál)
Familnyje dragocennosti (S02E06)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Aristokrat (S01E06)
Čas Volkova (TV seriál)
Prevratnosti ljubvi (S01E05)
2006 Ženskije istorii (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Smerti vopreki (S03E07)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čert iz tabakerki (S01E01)
1983 Podrostok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky