foto

Zsa Zsa Inci Bürkle

  • nar. 20.8.1995 (25 let)
    Pforzheim, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 High Society
2016 Die 7. Stunde (TV film)
Verdammt verliebt auf Mallorca (TV film)
2015 Fakjů pane učiteli 2
2013 Mord in den Dünen (TV film)
2010 Utajená láska (TV film)
2009 Žáby k zulíbání 3
2007 Žáby k zulíbání 2
2006 Žáby k zulíbání
2004 Dicker als Wasser (studentský film)

TV seriály

2020 Der Lehrer (TV seriál)
Magen-Darm muss man wollen (S08E08)
Hast du mich grad' Nazi genannt?! (S08E07)
Was hat mich verraten, der Rollstuhl? (S08E06)
další epizody (7)
2019 Walpurgisnacht (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Der Lehrer (TV seriál)
Und ich dachte schon, ich bin der Idiot ... (S08E01)
...nimm dein Schwert mit! (S07E10)
Kleiner Tipp, werd' besser 'n besserer Lügner...! (S07E09)
další epizody (4)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
#Mord (S11E05)
2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Beck is back! (TV seriál)
Der falsche Mandant (S01E09)
Liebe bis zum Schluss (S01E08)
SOKO Potsdam (TV seriál)
Falsches Spiel (S01E04)
Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die Macht der Gewohnheit (E04)
Vraždy na severu (TV seriál)
Dunkle Wasser (S05E02)
2017 Der Lehrer (TV seriál)
Ganz der Papa! (S05E13)
Is doch kein Einbruch, wenn man 'nen Schlüssel hat! (S05E12)
Wenn's hilft, kann ich dir gerne eine scheuern?! (S05E03)
2016 Der Lehrer (TV seriál)
Like in a fucking French Movie ... so unverkrampft (S04E11)
2015 Rozmarné jaro (TV seriál)
Osudné tajemství (E08)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Pane vrchní! Můj happy end je studený (S03E08)
Sakra! Zase žabák a ne princ (S03E04)
Proboha! Můj muž mě viděl nahou (S03E03)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Ano, já chci. Ale kdo chce mě? (S02E08)
Nehorázné, milionář mi chce uloupit srdce (S02E06)
Páni, překonávám sama sebe (S02E05)
další epizody (5)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Naléhavě potřebuju šťastný konec (S01E08)
Jeptišky jsou také jen ženy (S01E07)
Ženy na lékařském plese (S01E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

2004 KiKA LIVE (TV pořad)
2001 Trickboxx (TV pořad)