foto

Gary Valentine

  • nar. 22.11.1961 (57 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Policajt ze sámošky 2
The Dog Who Saved Summer
2012 Profesor v ringu
The Dog Who Saved the Holidays (TV film)
Wrong
2011 Jack a Jill
Ošetřovatel
Poolboy: Drowning Out the Fury
The Dog Who Saved Halloween (TV film)
2010 The Dog Who Saved Christmas Vacation (TV film)
2009 Policajt ze sámošky
The Deported
The Dog Who Saved Christmas (TV film)
2007 Když si Chuck bral Larryho
2003 Bratři jak se patří
2001 Velocity Rules

TV seriály

2018 Kevin si počká (TV seriál)
Brew Haha (S02E23)
The Smoking Bun (S02E21)
Forty Seven Candles (S02E20)
další epizody (8)
2017 Kevin si počká (TV seriál)
The Might've Before Christmas (S02E12)
Trainer Wreck (S02E11)
Kevin Moves Metal (S02E10)
další epizody (19)
2016 Kevin si počká (TV seriál)
I'll Be Home for Christmas... Maybe (S01E12)
Kevin's Bringing Supper Back (S01E11)
The Fantastic Pho (S01E10)
další epizody (9)
2014 Fargo (TV seriál)
Morton's Fork (S01E10)
The Heap (S01E08)
Who Shaves the Barber? (S01E07)
další epizody (6)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2007 Dva z Queensu (TV seriál)
China Syndrome: Part 2 (S09E13)
China Syndrome: Part 1 (S09E12)
Single Spaced (S09E11)
další epizody (7)
2006 Dva z Queensu (TV seriál)
Ruff Goin' (S09E05)
Major Disturbance (S09E04)
Moxie Moron (S09E03)
další epizody (14)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
G'Night, Stalker (S08E09)
Move Doubt (S08E08)
Shear Torture (S08E06)
další epizody (12)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Silent Mite (S07E07)
Name Dropper (S07E05)
Entertainment Weakly (S07E04)
další epizody (11)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
Santa Claustrophobia (S06E11)
American Idle (S06E10)
Thanks Man (S06E09)
další epizody (10)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Connect Four (S05E09)
Flash Photography (S05E08)
Flame Resistant (S05E07)
další epizody (10)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Ovary Action (S04E12)
Depo Man (S04E11)
Oxy Moron (S04E10)
další epizody (9)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Soft Touch (S02E22)
Party Favor (S02E13)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Where's Poppa? (S01E23)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Party Favor (S02E13)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Dire Strayts (S02E08)
Where's Poppa? (S01E23)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Host

TV pořady

2011 After Lately (TV pořad)
2009 The Web.Files (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2004 Celebrity Blackjack (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace