foto

Sylvie Vartan

  • nar. 15.3.1944 (74 let)
    Iskrec, Bulharsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tu veux... ou tu veux pas?
2013 Des gens qui s'embrassent
1994 L'Ange noir
1972 Absences répétées
1971 Malpertuis
1964 D'où viens-tu, Johnny ?
Patate
1963 Honba za kytarami

TV seriály

2008 Ti lascio una canzone (TV seriál)
1966 Tilt (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2009 Láska v Paříži (TV film)
2005 Sylvie Vartan, au rythme du coeur (TV film)
1964 Idoles, Les - a.z.
Seize millions de jeunes (TV seriál)

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)
2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2012 Le grand show (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2004 Music-hall et compagnie (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Les enfants de la guerre (TV pořad)
Thé ou café (TV pořad)
1990 Stars 90 (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)
1974 Domino (TV pořad)
French CanCan (TV pořad)
1971 Cadet Rousselle (TV pořad)
1967 D'hier et d'aujourd'hui (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace