foto

Emily Alyn Lind

  • nar. 6.5.2002 (18 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Emily Alyn Lind se narodila 6.5.2002. K herectví se dostala již v útlém věku díky své matce, kterou je Barbara Alyn Woods, americká herečka známá například z populárního seriálu One Tree Hill. Alyviin otec je rovněž z branže. Je to producent John Lind. Má dvě sestry, starší Natalii a mladší Alyvii.

Prvním velkým počinem byla role ve filmu Tajný život včel, kde hrála mladší já Dakoty Fanning. Dále ztvárnila Shirley Temple ve snímku o FBI J. Edgar či jednu z obyvatel domu hrůzy v hororu Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie.

Krom herectví se Emily aktivně věnuje i zpěvu. Jejím snem je prý setkat se s Marilyn Monroe nebo si zahrát společně s Meryl Streep.

Klára "Komfidia" Fritsche

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Babysitter 2
2019 Doktor Spánek od Stephena Kinga
2018 Dokonalé repliky
2017 The Babysitter
Tree House Time Machine
2016 Zhasni a zemřeš
2015 Hidden
2014 Jackie & Ryan
Nekřič a toč
2013 Dear Dumb Diary (TV film)
Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie
Mládeži nepřístupno
Vánoční koleda pro Cindy
2012 Na dno nás nedostanete
2011 J. Edgar
Prep & Landing: Naughty vs. Nice (TV film)
2010 Blood Done Sign My Name
Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
Neděle u Tiffanyho (TV film)
November Christmas (TV film)
2009 Vejdi do prázdna
2008 Tajný život včel

TV seriály

2020 Gossip Girl (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Sacred Lies (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Chapter Nine: Bloodline (S02E09)
Chapter Eight: Dark Knights (S02E08)
další epizody (10)
Future Man (TV seriál)
Exes and O’s AKA 10 Things I Hate About Stu (S02E10)
2018 Code Black (TV seriál)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
One of Our Own (S03E11)
Change of Heart (S03E10)
další epizody (10)
2017 Code Black (TV seriál)
Fallen Angels (S02E16)
The Devil's Workshop (S02E15)
Vertigo (S02E14)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Prisoner of Love (E09)
2015 Code Black (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Pomsta (TV seriál) - herec, a.z.
Exposure (S04E19) - a.z.
Bait (S04E15)
2014 Pomsta (TV seriál)
Execution (S03E22)
Struggle (S03E15)
Zajatci předměstí (TV seriál)
No, You Can't Sit with Us (S03E10)
2013 Pomsta (TV seriál)
Victory (S02E17)
Illumination (S02E16)
Svazek (S02E13)
2012 Pomsta (TV seriál)
Zúčtování (S01E22)
Žal (S01E21)
Odkaz (S01E20)
další epizody (5)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Výlet do přírody (S03E10)
2011 Pomsta (TV seriál)
Nátlak (S01E11)
Loajalita (S01E10)
Vina (S01E05)
další epizody (6)
2010 Městečko Eastwick (TV seriál)
Pampered and Tampered (E13)
Flashpoint (TV seriál)
Jumping at Shadows (S03E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Do lesů (S06E09)
Médium (TV seriál)
There Will Be Blood... Type B (S06E18)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Tea and Psychopathy (E10)
Fleas and Casserole (E04)
Reaping and Sewing (E02)
další epizody (4)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky