foto

Laura Tonke

  • nar. 14.4.1974 (44 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Axolotl Overkill
Eine sachliche Romanze
Sommerhäuser
Tatort – Der scheidende Schupo (TV film)
2016 Die Toten vom Bodensee: Stille Wasser (TV film)
Mängelexemplar
Tatort - Narben (TV film)
2015 Hedi Schneider steckt fest
Stát vs. Fritz Bauer
Take What You Can Carry
2014 Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
Polizeiruf 110 - Familiensache (TV film)
Tatort - Vielleicht (TV film)
Worst Case Scenario
2013 Leichtmatrosen II
Mord in den Dünen (TV film)
Místo činu: Hamburk - Vražda na ostrově (TV film)
2012 Das Duo - Der tote Mann und das Meer (TV film)
Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
2011 Madly in Love
2010 Eine flexible Frau
Headshots
Místo činu: Brémy - Dřímající monstrum (TV film)
2009 Gegenüber von Trost (studentský film)
Viva Europa!
2007 Místo činu: Smrtelná hamižnost (TV film)
Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
Zwei Goldfische
2006 Tatort - Das letzte Rennen (TV film)
2005 Warum Ulli sich am Weihnachtsabend umbringen wollte
2004 Farland
K3 - Kripo Hamburg: Porzellan (TV film)
2003 Hamlet_X
2002 Baader
Doppelter Einsatz - Einer stirbt immer (TV film)
Junimond
Pigs Will Fly
Psáno osudem (TV film)
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
Herz
2000 Dogma 2000 - Unter Freunden
Ebene 9
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
Vendeta (TV film)
Wolfsheim (TV film)
1999 Bittere Unschuld (TV film)
Drachenland (TV film)
Gangster
Starkes Team - Die Natter, Ein (TV film)
Vrah mé matky (TV film)
1998 Angel Express
Just Married
1997 Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
Pirat, Der (TV film)
Schimanski: Eskadra (TV film)
Silvester Countdown
Tatort - Bierkrieg (TV film)
Zimní spáči
1996 2 1/2 Minuten (TV film)
Gnadenlos - Zur Prostitution gezwungen (TV film)
1994 Mach die Musik leiser (TV film)
1991 Ostkreuz (TV film)

TV seriály

2015 Der Lack ist ab (TV seriál)
Weinberg (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Krkolomná jízda (S02E02)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1971 Polizeiruf 110 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Mädchen am Sonntag

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Kino Karlshorst (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace