foto

Risto Taulo

  • nar. 19.6.1931
    Hollola, Finsko
  • zem. 3.10.1999 (68 let)
    Riihimäki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Abiel - erakon tarina (TV film)
1979 Ihmemies
1977 Metsästys joulun alla (TV film)
Siihen aikaan kun isä lampun osti (TV film)
Viimeinen savotta
1973 Pohjantähti
1970 Akseli ja Elina
1969 Koko kaupungin Vinski (TV film)
1968 Täällä Pohjantähden alla
1952 Rengasmatka eli Peräkylän pikajuna

TV seriály

1996 Nortia (TV seriál)
1991 Autovaras (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Rauhantunnusteluja (E06)
Sama kaiku on askelten... (E05)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky