foto

Larisa Udovičenko

  • nar. 29.4.1955 (63 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Van Gogi
2017 Elysium Hernalsiense
Ljubov pret-a-porte
2012 Moja bezumnaja semja
2007 Luzer (TV film)
2002 Žizň zabavami polna
2000 8 Marta
Zavist bogov
1999 Ljubiť po-russki 3: Gubernator
Ljubov zla
1996 Barchanov i jego tělochranitěl
Impotent
Koroli i kapusta
Ljubiť po-russki 2
Mužčina dlja molodoj ženščiny
1995 Kakaja čudnaja igra
Ljubiť po-russki
Zimňaja višňa 3 (TV film)
1994 Ženich iz Majami
1993 A vot i ja...
1992 Rebjonok k nojabrju
Tarťuf (TV film)
Ubijstvo v Sunshine Menor
Vals zolotych tělcov
Ústřice z Lausanne
1991 Bolotnaja street, ili Sredstvo protiv sexa
I čjort s nami!
Linija smerti
Ženščina dlja vsech
1990 Doping dlja angelov
Dura
Sobačij pir
Sukiny děti
Zimňaja višňa 2
1988 Moja dorogaja
1986 Chorošo sidim!
Kto vojdět v poslednij vagon
Million v bračnoj korzině
1985 Jako višně v zimě
Nejkouzelnější a nejpřitažlivější
Opasno dlja žizni!
Pojezdki na starom avtomobile
Valentin i Valentina
Váš oddaný...
1984 Uspěch
1983 Ljubovju za ljubov
Na shledanou, Mary Poppins (TV film)
Řetěz štěstí
Ženatý svobodný
1981 Fakty minuvshego dnya
Valentina
1980 Kruh se uzavírá
Lidé v oceánu
Takije že, kak my!
Výstřel do zad
1979 Letučaja myš (TV film)
Pena
1977 Zolotaja mina
1976 Gorožaně
Tryn-trava
1974 Dcery a matky

TV seriály

2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
Suvenir z Odesy (TV seriál)
2017 Bars (TV seriál)
Otěl sčastlivych serděc (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2006 Vospominanija o Šerloke Cholmse (TV seriál)
2001 Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)
1989 Vchod v labirint (TV seriál)
1988 Bolšaja igra (TV seriál)
1984 Mjortvyje duši (TV seriál)
1983 Podrostok (TV seriál)
1979 Maleňkije tragedii (TV seriál)
Místo akce neměnit! (TV seriál)
1977 I eto vsjo o ňom (TV seriál)

TV pořady

1993 VII Ježegodnaja Kinopremija Rossijskoj Akaděmii kinematografičeskich iskusstv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace