foto

Teru Shimada

  • nar. 17.11.1905
    Mito, Japonsko
  • zem. 19.6.1988 (82 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Which Way to the Front?
1967 Mystery of the Chinese Junk, The
Sweet and the Bitter, The
Žiješ jenom dvakrát
1966 Batman
Walk Don't Run
1965 Král Krysa
1963 The Prize
1962 Horizontal Lieutenant, The
1960 The Wackiest Ship in the Army
1959 Battle of the Coral Sea
Tokyo After Dark
1958 Pluj tiše, pluj hluboko
The Geisha Boy
1957 Battle Hymn
Delikátní delikvent
1956 Navy Wife
1955 Bambusový dům
1954 Mosty na Toko-Ri
Snow Creature
1953 Válka světů
1950 Emergency Wedding
1949 Tokyo Joe
1944 Dragon Seed
1941 They Met in Bombay
1939 Mr. Moto's Last Warning
1936 Vzpoura Zombií
White Legion
1935 Bordertown
Let 'em Have It
Oil for the Lamps of China
Public Hero #1
The Affair of Susan
1934 Charlie Chan's Courage
Four Frightened People
Imitation of Life
Murder at the Vanities
1933 Gabriel Over the White House
Midnight Club
1932 The Night Club Lady

TV seriály

1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1969 To Rome with Love (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Steve Canyon (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Navy Log (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace