foto

Antje Weissgerber

  • nar. 17.5.1922
    Königsberg, Německá říše
  • zem. 29.9.2004 (82 let)
    Dortmund, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Kupferfalle, Die (TV film)
1988 Wieviel Liebe braucht der Mensch (TV film)
1987 Landarzt, Der (TV film)
1983 Das Gesicht auf der Wand (TV film)
1970 Schmetterlinge weinen nicht
1969 Sir Basil Zaharoff - Makler des Todes (TV film)
1967 Die Nibelungen - Siegfrieds Tod (TV film)
1966 Der Großtyrann und das Gericht (TV film)
Um Lucretia (TV film)
1965 Petrolejový princ
1964 Die reinsten Engel (TV film)
1962 Die große Szene (TV film)
Liebe im September (TV film)
1961 Amphitryon (TV film)
1960 Tréma
Waldhausstraße 20 (TV film)
1959 Der Mann, der sich verkaufte
1956 Heidemelodie
1955 Bel Ami
Bel Ami, Der Frauenheld von Paris
Die Frau des Botschafters
Du bist die Richtige
San Salvatore
Vor Gott und den Menschen
1954 Oberarzt Dr. Solm
Rittmeister Wronski
1953 Die Stärkere
1950 Föhn
Luisa a Lotka
1940 Zwei Welten

TV seriály

1999 Das Traumschiff (TV seriál)
Tahiti (E34)
1998 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Návrat do ráje (S01E23)
1995 Mordslust (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Blindekuh (S23E04)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
1974 Der Kommissar (TV seriál)
Drei Brüder (E72)

Divadelní záznam

1983 Einmal Moskau und zurück (divadelní záznam)
1965 Herodes und Mariamne (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1991 Boulevard Bio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky