foto

Soňa Novotná

  • nar. 31.1.1967 (52 let)
    Vsetín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Ahmed a Hazar (TV film)
1989 Putování po Blažených ostrovech (TV film)
1988 Naděje má hluboké dno (TV film)
1987 Jak básníkům chutná život
Přízrak (TV film)
1986 Život a smrt malíře Petra Jana B. (TV film)
1985 Cawdor a Fera (TV film)
1983 Perníkový dědek (TV film)
1981 Skleněný dům

TV seriály

1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Ruce s dlouhými prsty (E06)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
Rodáci (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (10)
1984 Paragrafy na kolech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace