foto

Ronald Fraser

  • nar. 11.4.1930
    Ashton-under-Lyne, Tameside, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.3.1997 (66 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Moll Flandersová (TV film)
Vrbičky pod sněhem (TV film)
1995 Heavy Weather (TV film)
1993 The Mystery of Edwin Drood
1991 Rozsudek smrti
1989 Aféra Profumo
1986 Úplní začátečníci
1982 Stopa Růžového pantera
Tangiers
1981 Pygmalion (TV film)
1978 Divoké husy
1977 Come Play with Me
Hardcore
1975 Man in the Zoo (TV film)
Paper Tiger
1974 Percyho možnosti
Vlaštovky a Amazonky
1972 Rentadick
Ó, jak jsi strašný!
1971 The Magnificent Seven Deadly Sins
1970 Příliš pozdní hrdina
Rise and Rise of Michael Rimmer, The
1969 Hříšný Davey
Obývací ložnice
1968 Likvidace sestry George
Luther (TV film)
Sebastian
The Fifty Seventh Saturday (TV film)
1967 Fathom
The Whisperers
1966 Major Barbara (TV film)
1965 Let Fénixe
1964 Crooks in Cloisters
Daylight Robbery
Do toho, do toho!
The Beauty Jungle
Victim Five
1963 Girl in the Headlines
The Punch and Judy Man
Vlivní lidé
1962 Po stopách trosečníků
Pot Carriers, The
Private Potter
1961 Don't Bother to Knock
Hellions, The
Nejlepší nepřítel
The Girl on the Boat
The Long and the Short and the Tall
1960 Bobbikins
Poutníci za sluncem
There Was a Crooked Man
1957 Black Ice

TV seriály

1996 Madson (TV seriál)
1995 The Vet (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1993 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Young Indiana Jones and the Phantom Train of Doom (S02E11)
1992 The Blackheath Poisonings (TV seriál)
Virtual Murder (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Zločin z vášně (S07E01)
1988 The Play on One (TV seriál)
1987 Adventures of a Lady, The (TV seriál)
Fortunes of War (TV seriál)
1986 Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)
Boon (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
The Comic Strip Presents (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Orphans of the Storm (E09)
Brideshead Deserted (E08)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Spooner's Patch (TV seriál)
1978 Pennies from Heaven (TV seriál)
The Famous Five (TV seriál)
1977 Mr. Big (TV seriál)
1976 Star Maidens (TV seriál)
The Crezz (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1972 The Man Outside (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Conceptions of Murder (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sword of Honour (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1958 Three Seasons

Host

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky