foto

Anneli Sauli

  • nar. 6.8.1932 (87 let)
    Pyhäjoki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Elma & Liisa
2009 Kohtaamisia
2008 Bouřlivák
2007 Ganes
2002 Kunniavelka
Muž bez minulosti
1998 Armon aika
1990 Janne Kuutio (TV film)
1988 Petos
1970 Baltutlämningen
Kaffeehaus, Das (TV film)
1968 Äl' yli päästä perhanaa
1967 Pekka ja intiaani (TV film)
Sköna Helena (TV film)
1966 S borovou šiškou pod zády
1965 Agentti 000 ja herra K. Sormi (TV film)
Ein Ferienbett mit 100 PS
Naurukierukka (TV film)
Onnenpeli
Ruusuinen hetki (TV film)
1964 Das Kaffeehaus
Das siebente Opfer
Liebeshändel in Chioggia (TV film)
Raportti eli balladi laivatytöistä
X-Paroni
Záhadný Hektor
1962 Das Mädchen und der Staatsanwalt
Das Testament des Dr. Mabuse
Frauenarzt Dr. Sibelius
1961 Mrtvé oči Londýna
1960 Děvče zasněžených lesů
Freddy - Weit ist der Weg
Živnost paní Warrenové
1959 Avaruusraketilla rakkauteen
Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Salem Aleikum
1958 Autuas eversti
Kahden ladun poikki
Unruhige Nacht
1957 1918
Miriam
Risti ja liekki
1956 Něco v člověku
1955 Kaunis Kaarina
Kukonlaulusta kukonlauluun
1954 Kaksi vanhaa tukkijätkää
Minä soitan sinulle illalla
Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä
1953 Hilja, maitotyttö
Me tulemme taas
1931 Casanova wider Willen

TV seriály

2020 Syke (TV seriál)
Suuronnettomuus 4/4 (S07E08)
Suuronnettomuus 3/4 (S07E07)
Suuronnettomuus 2/4 (S07E06)
další epizody (4)
2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
Ainoa aarre (E10)
Mitä jäljelle jää (E09)
Väkevä kuin kuolema (E08)
další epizody (10)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
Erakko (S04E02)
Metsän poika tahdon olla (S04E01)
2004 Käenpesä (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)
1990 Rivitaloelämää (TV seriál)
Yhtä suurta perhettä (E09)
1966 Pahakabinetti (TV seriál)

Dokumentární

2011 Katseen vanki
2005 Kansalainen Puupää (TV film) - a.z.
1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1993 Mateli - säkeitä runonlaulajan elämästä

Hudební videoklipy

2000 Polkupyörällä ajaminen on tarpeellista (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2013 Jussi Gaala 2013 (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1990 Teijan keittiössä (TV pořad)
1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)
1971 M-show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky