foto

Helena Futtari

  • nar. 19.10.1919
    Kokemäki, Finsko
  • zem. 22.9.1973 (53 let)
    Porvoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Teatterituokio: 15 vaan ei 17 (TV film)
1964 Ei koskaan pilanpäin (TV film)
1959 Kuopion takana (TV film)
Rippiaitta (TV film)
1957 Taas tyttö kadoksissa!
1954 Herrojen Eeva
1953 Sillankorvan emäntä

TV seriály

1967 Lapsuuteni (TV seriál)
1960 Juomalasi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky