foto

Aimo Tepponen

  • nar. 2.3.1924
    Sortavala, Finsko
  • zem. 12.10.2000 (76 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Liian iso keikka
1984 Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1982 Jättipotti (TV film)
1979 Teatterituokio: Paperit kevääksi (TV film)
1977 Rikottu ruukku (TV film)
1976 Neiti Ellinora ja sininen metsä (TV film)
Tartuffe (TV film)
1975 Usko, toivo, rakkaus (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)
1973 Pohjantähti
1970 Akseli ja Elina
Kämppä (TV film)
Sumuruisku (TV film)
Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi (TV film)
Teatterituokio: Konditoria Myriam (TV film)
Teatterituokio: Vetelys (TV film)
Virrensiru (TV film)
1969 Bratři
Koneitten murskaajat (TV film)
Kustaa Vaasa (TV film)
Leikkikalugangsteri
1968 Jännitysnäytelmä: Murhaleikki (TV film)
Jännitysnäytelmä: Teetupa (TV film)
Liejukana (TV film)
Miljoonaliiga
Täällä Pohjantähden alla
1967 Agamemnon (TV film)
1966 Avaruusmekko (TV film)
Uusi jäsenkirja (TV film)
1965 Antakaa ihmisen elää (TV film)
1964 Kustaa III (TV film)
1963 Joku teistä (TV film)
Tätini kynä (TV film)
1962 Oidipus (TV film)
Tiitus (TV film)
Varjostettua valoa
Yksityisalue
1961 Don Juan (TV film)
Kultainen portti (TV film)
1960 Takaisin Eedeniin (TV film)
1953 Se alkoi sateessa

TV seriály

1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
1984 Jäinen horisontti (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
Vonkalat (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)
Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1969 Boheemielämää (TV seriál)
Toimittaja (TV seriál)
1967 Pidättekö ostereista (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Tarinatalo (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
1962 Huivi (TV seriál)
Kaverukset (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky