foto

Igor Ciel

  • nar. 13.4.1931
    Rožňava, Slovensko, Československo
  • zem. 4.7.2010 (79 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Večerná chvíľa neskorej jesene (TV film)
1995 Medzihra (TV film)
1994 Vdova (TV film)
1993 Naša Gizka, neviniatka (TV film)
1992 Pokus (TV film)
Vanilkové rožky (TV film)
Večer v trojke (TV film)
Štúdio Dialóg alebo dialóg v štúdiu (TV film)
1991 Simon a Clotilde (TV film)
Štekot (TV film)
1990 Dve Anny (TV film)
Júlia (TV film)
Posmrtné svedectvo (TV film)
1989 Cudzie vášne (TV film)
Modrá katedrála (TV film)
Mohyla nad ničím (TV film)
1988 Lúčenie (TV film)
Muž na správnom mieste (TV film)
Žolík (TV film)
1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Predohra (TV film)
V poslednej chvíli (TV film)
1986 Vec svedomia (TV film)
1985 A ak zajtra umriem (TV film)
Snopy z piesku (TV film)
Ulička stratených snov (TV film)
1984 Mat na dvadsať ťahov (TV film)
Priateľská služba (TV film)
1983 Kozubovci (TV film)
Magma (TV film)
Transplantácia slepého čreva (TV film)
Vinníkove spomienky (TV film)
Živí musia žiť alebo Červené víno víťazstva (TV film)
1982 Matka (TV film)
Ossa sepia (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)
Predohra v mol (TV film)
1981 Bodka v zemi (TV film)
Dovolenka v Taliansku (TV film)
Nemilovaný (TV film)
Plesové šaty (TV film)
Stena (TV film)
Syn človeka (TV film)
1980 Dnes z tretej strany (TV film)
Dvadsaťtisíc v koši (TV film)
Hodina zažíhania sviec (TV film)
Jubelove deti (TV film)
Manželstvo na inzerát (TV film)
Patálie s kamerou (TV film)
Príčina katastrofy náhodná (TV film)
Táto malá zem (TV film)
1979 Barbora Rösselová (TV film)
Katka (TV film)
Ruy Blas (TV film)
1978 Päť dní do rozsudku (TV film)
1977 Louis Pasteur (TV film)
Počúvajme slnko (TV film)
Priateľka mojej dcéry (TV film)
Vražda na 31. poschodí (TV film)
1976 Oceliari (TV film)
1974 Koho si vybral vrah (TV film)
1972 Hej, vy tam (TV film)
Inšpektor sa vracia (TV film)
Piesne a verše pre múdrych i bláznov (TV film)
Zabiják (TV film)
1971 Hovoríš len o láske (TV film)
Krompašská vzbura (TV film)
Siedmi z radnice (TV film)
1970 87. revír (TV film)
Dvaja (TV film)
Prvý boj (TV film)
1969 Dvojhlavý orol (TV film)
Inferno (TV film)
Morská záhada (TV film)
Traja z deviateho poschodia (TV film)
1968 Kolotoč (TV film)
Koniec a začiatok (TV film)
Opatrná voľba (TV film)
Predposledné dni (TV film)
Čas nevinných (TV film)
Ľubica medvedica (TV film)
1967 Krečinskij sa žení (divadelní záznam)
Rázcestie (TV film)
Villon, spor o básnika (TV film)
Zhasnuté slnko (TV film)
Žena (TV film)
1966 Gangstri v našom mestečku (TV film)
Kráska a výlet (TV film)
Mamka Pôstková (TV film)
V agónii (TV film)
Česť (TV film)
1965 Zuniaci krok (TV film)
Ľoška zlodej (TV film)
1964 Nenávisť (TV film)
Prípad Denzinger (TV film)
1963 Toreador (TV film)
Čo fígeľ, to groš (TV film)
1962 Hra bez lásky (TV film)

TV seriály

1986 Okná dokorán (TV seriál)
1980 Neresti ľudkov nepoctivých (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
A csalétek (E12)
Vendég Pétervárról (E11)
další epizody (13)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ticho po búrke (TV film)
1984 Haló, mami! (TV film)
1969 Nero na slobode (TV film)
1966 Akcia Strasser
1958 Posledný návrat

Dokumentární

2001 Režisér (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
1976 Oceliari (TV film)
1972 Inšpektor sa vracia (TV film)
Zabiják (TV film)
1969 Dvojhlavý orol (TV film)
Inferno (TV film)
1965 Ľoška zlodej (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace