foto

Graeme Clifford

  • nar. 1942
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Byla to ona (TV film)
2004 Rodinné hříchy (TV film)
Sním o tobě (TV film)
2003 Profoundly Normal (TV film)
Remembering Charlie (TV film)
2002 Losing It (TV film)
Osobní zkouška (TV film)
Spasitel (TV film)
1999 Poslední svědek (TV film)
1998 Muž dvou tváří (TV film)
1996 Konec ráje (TV film)
1994 Tajemství minulosti (TV film)
1992 Ruby Cairo
1990 Turn of the Screw, The (TV film)
1989 Jdi do toho!
1985 Burke & Wills
1982 Frances

TV seriály

2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
1998 The Last Don II (TV seriál)
1997 Poslední don (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Orchid’s Curse (S02E05)
1989 Nightmare Classics (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 Needs of Kim Stanley, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace