foto

Louis-Pascal Couvelaire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Viaggio in Italia
2003 Na plný plyn
2002 Sueurs

TV seriály

2012 Antigone 34 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Hledá se Orient Express
2010 Záhada letu Bílého ptáka (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Sueurs

Dokumentární

2010 Záhada letu Bílého ptáka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace