foto

Diana Bang

  • nar. 1981
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Status Update
Tři na cestě
2017 Never Better: A Closure Comed
Provázanost
2016 The Cleanse
2014 Interview
2013 No Clue
Předvečer zkázy (TV film)
Tom Dick & Harriet (TV film)
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
Kiss at Pine Lake (TV film)
The Music Teacher (TV film)
2011 Tajemství zahrady (TV film)
2010 Paní Zázračná na Manhattanu (TV film)
2009 Dívčí války (TV film)
Děsivé prozření (TV film)

TV seriály

2020 Away (TV seriál)
Domov (E10)
Spektr (E09)
Známky života (E08)
další epizody (5)
Kristy a její klub (TV seriál)
Claudia a protivná Janine (E06)
Claudia a anonym (E02)
Řád (TV seriál)
Nový světový řád, část druhá (S02E10)
Nový světový řád, část první (S02E09)
Jarní nákaza, část druhá (S02E08)
další epizody (7)
2019 Rychlá Layne (TV seriál)
Unspeakable (TV seriál)
Intent (1997–2005) (E07)
Krever (1993–1996) (E06)
Compensation (1988–1993) (E05)
Ty, já a ona (TV seriál)
Nejsmutnější klaun všech dob (S04E02)
Nebude to jednoduché (S04E01)
2017 Batesův motel (TV seriál)
Pouto (S05E10)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Svědomí (E11)
Druhý vzkříšený (E09)
Stará známá (E08)
další epizody (4)
No Tomorrow (TV seriál)
No Regrets (E05)
2015 Paranormal Solutions Inc. (TV seriál)
2014 Rush (TV seriál)
You Spin Me Round (E06)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Pravda (S01E06)
Výhled na oceán (S01E05)
Věř mi... (S01E04)
další epizody (4)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
2011 Zločin (TV seriál)
Dám ti vědět, až tam dorazím (S01E10)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Mořský koník (S02E14)
2009 Alice (TV seriál)
Rota (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Karaoke Mamas

Producentská filmografie

Filmy

2018 Karaoke Mamas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky