foto

Oliver Dommenget

  • nar. 1966
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Adidas versus Puma (TV film)
2013 Dokonalé Vánoce (TV film)
Sám mezi všemi (TV film)
2012 Mich gibt's nur zweimal (TV film)
Pozvánka od vraha (TV film)
2011 Dostaňte mě ven (TV film)
Flirtcamp (TV film)
Návrat do Sandy Bay (TV film)
2010 Emilie Richards: Čas odpuštění (TV film)
Geliebte Familie (TV film)
Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
2009 Cesta za svobodou (TV film)
Utta Danella: Láska přes internet (TV film)
2008 Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
Srdce z čokolády (TV film)
2007 Fast ein Volltreffer (TV film)
Sladké pokušení (TV film)
2006 Mr. Nanny - Ein Mann für Mama (TV film)
Má krásná nepřítelkyně (TV film)
2005 Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
Moře lásky: Letní romance (TV film)
Moře lásky: Osudové setkání (TV film)
2004 Láska bez zpátečního lístku (TV film)
2003 Chci tě (TV film)
Delikatessen und andere Schweinereien (TV film)
Zrádný šperk (TV film)
2002 Pomoc, já jsem kluk!
2001 Wilder Hafen Ehe (TV film)
2000 Verrat

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Kollaps (S02E10)
Isobaren (S02E09)
Kompression (S02E08)
další epizody (4)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
7 Zentimeter (E09)
Kindsköpfe (E08)
Zzizzi (E06)
další epizody (7)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Pozdě bycha honit (S04E10)
Pomatený případ (S04E09)
Nebezpečné pátrání (S04E08)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná hra (S03E13)
Nelehké rozhodnutí (S03E12)
Násilné řešení (S03E11)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace