foto

Ilari Paatso

  • nar. 4.8.1943
    Helsinki, Finsko
  • zem. 29.9.1990 (47 let)
    Sääksmäki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Vapaus (TV film)
1986 Huomenna
1981 Pedon merkki
1979 Ljubov Jarovaja (TV film)
1976 Seitsemän veljestä (divadelní záznam)
1974 Sujut (TV film)
1972 Konkurssi (TV film)
Teatterituokio: Hääpäivä (TV film)
1971 Jatkojen aika (TV film)
1970 Vinski ja Vinsentti (TV film)
1968 Asfalttilampaat
Vihreä leski
1966 Henrik IV (TV film)
1965 Vaaksa vaaraa
1964 Käyntikorttini...
1962 Varjostettua valoa
1954 Putkinotko

TV seriály

1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
1982 Ulosmittaajat (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1967 Hilma (TV seriál)
Rikos ja rangaistus (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky