foto

Ellie Harvie

  • nar. Belleville, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 It's Christmas, Eve (TV film)
Reap What You Sew: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2017 A Bundle of Trouble: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Dead Over Heels: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Elephant Joe
Wedding March 2: Resorting to Love (TV film)
2016 Meet Cute
Three Bedrooms, One Corpse: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2015 Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2014 Along Came a Nanny (TV film)
2013 Guess Who's Coming to Christmas (TV film)
Restless Virgins (TV film)
Soukromé očko (TV film)
The Bouquet
Štěňata v akci
2012 Chata v horách
Dobrodružství v Egyptě
Locked in a Garage Band
Sám doma 5: Vánoční loupež (TV film)
2011 Adopce smrti (TV film)
2010 Kdo rozsvítí Vánoce (TV film)
Letos nepeču (TV film)
Víla Zuběnka
2009 Láska na druhý pohled
Miluji tě, Beth Cooperová
Santovi kamarádi
Space Buddies
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
Vesmírní opičáci
2007 Deník lásky (TV film)
Ukradená nevinnost (TV film)
2006 Foursome, The
Křeslo mořské panny (TV film)
To není můj život (TV film)
Vánoce v Kaštanové ulici (TV film)
2004 Hokejový zázrak
Jimmy Glick v Lalawoodu
Wild Guys, The
2002 Croon (TV film)
K-9: Soukromý detektiv
2001 Sports Pages, The (TV film)
2000 6. den
Up, Up, and Away! (TV film)
1998 Someone to Love Me (TV film)
Utopenec na útěku
Ředitel má volno (TV film)
1997 Accident: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
Dog's Best Friend (TV film)
Exception to the Rule
Pan Magor
Výkřiky v temnotě (TV film)
1996 Live TV
Rivalové
1991 Vánoce na Divison Street (TV film)

TV seriály

2019 Snowpiercer (TV seriál)
2018 Salvation (TV seriál)
Let the Chips Fall (S02E06)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Rest for the Weary (E08)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
2014 Some Assembly Required (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hibbing 911 (S10E08)
2013 Fools for Hire (TV seriál)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
2011 Captain Starship (TV seriál)
Chaos (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
O mravencích a lidech (S04E16)
Smallville (TV seriál)
Kent (S10E17)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2008 Kid vs Kat (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Má mě rád, nemá mě rád, má mě rád, jejda, nemá puls (S01E11)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Loď do neznáma (S03E06)
Líný víkend (S03E02)
2005 Alien Racers (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Kritické množství (S02E13)
V obležení, 3. část (S02E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Upoutaný Prométheus (S08E12)
2004 Collector, The (TV seriál)
2003 Romeo! (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Port Chicago (S07E20)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
P.R. (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Death Visits the Addams Family (E65)
Keeping Up with the Joneses (E64)
The Tale of Long John Addams (E63)
další epizody (37)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Christmas with the Addams Family (E28)
Crisis in the Addams Family (E27)
Melancholia Finds Romance (E26)
další epizody (28)
You, Me and the Kids (TV seriál)
1997 Policejní akademie (TV seriál)
Super Dave's All Stars (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pekelné peníze (S03E19)
1994 Akta X (TV seriál)
E.B.E. (S01E17)
1991 Palace Guard (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Tom and Grant

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace