foto

Emma Williams

  • nar. 20.5.1983 (36 let)
    Halifax, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 First Night
2001 Válka policajtů

TV seriály

2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Mrtvola v knihovně (S01E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Four Fathers (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace