foto

Anja Boche

  • nar. 8.10.1981 (37 let)
    Schwerin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lilly Schönauer: Ženy v pokušení (TV film)
2011 Ein starkes Team - Blutsschwestern (TV film)
2010 Weihnachten im Morgenland (TV film)
2009 Rosamunde Pilcher: Shledání v Rose Abbey (TV film)
2008 Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
2007 Einfache Leute (TV film)
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)
2005 Der Vater meiner Schwester (TV film)
L'Annulaire
2004 Die Verbrechen des Professor Capellari - Der letzte Vorhang (TV film)
Dreigroschenoper, Die (TV film)

TV seriály

2011 Scharfe Hunde (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace