foto

Anja Boche

  • nar. 8.10.1981 (39 let)
    Schwerin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Weihnachten im Morgenland (TV film)
2009 Rosamunde Pilcher: Shledání v Rose Abbey (TV film)
2008 Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
2007 Einfache Leute (TV film)
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)
2005 Der Vater meiner Schwester (TV film)
L'Annulaire
2004 Dreigroschenoper, Die (TV film)

TV seriály

2013 Lilly Schönauer (TV seriál)
Ženy v pokušení (E14)
2011 Scharfe Hunde (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Blutsschwestern (E47)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2004 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Der letzte Vorhang (E17)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky