foto

Seija Silfverberg

  • nar. 8.4.1935 (84 let)
    Vuoksenniska, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Legenda (TV film)
1966 Loistokaupunki (TV film)
1965 Kotikunnailta itämaiden ihmeisiin (TV film)
1962 Pikku pyhimys (TV film)
1961 Toivelauluja
1960 George Sandin salongissa (TV film)
1954 Laivan kannella
Leena
Pessi ja Illusia

Host

TV pořady

1969 Siitä vaan sano... (TV pořad)
1966 Elävät kuvat (TV pořad)
Oopperakarnevaalit (TV pořad)
1965 Ilmasilta (TV pořad)
Sanotaan se suudelmasta (TV pořad)
1962 Risteysasemalla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky