foto

Bob Dishy

  • nar. 12.1.1934 (86 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Angriest Man in Brooklyn
2008 Bláznovství
2006 Broken Sole, A
2004 Riskni to s Polly
2000 Labor Pains
1999 Judy Berlin
Ryba ve vaně
1997 Z džungle do džungle
1994 Don Juan DeMarco
Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story (TV film)
1993 Můj chlapec se vrátil
1992 Svatba, nebo pohřeb
Ďábelská frekvence
1987 Critical Condition
1986 Brighton Beach Memoirs
1982 Autor! Autor!
1980 Poslední manželství v Americe
Prezident a jeho rodina
1976 Velký autobus
1975 A kdo ji zabije teď?
1974 It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
1971 Police, The (TV film)
1970 Milenci a další cizinci
1969 Arsenic and Old Lace (TV film)
1967 Damn Yankees! (TV film)
The Tiger Makes Out

TV seriály

2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Working Girls (S02E20)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unorthodox (S09E13)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Equal Rights (S12E18)
2000 Welcome to New York (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
High & Low (S10E22)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Juvenile (S09E18)
1998 Frasier (TV seriál)
Manželský poradce (S05E13)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Burned (S08E09)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Humiliation (S06E07)
Switch (S05E22)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Old Friends (S04E22)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 The Golden Girls (TV seriál)
Mister Terrific (S03E24)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Kouzelné alibi (S05E05)
1975 Barney Miller (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
1972 Columbo (TV seriál)
Džungle ve skleníku (S02E02)
1971 All in the Family (TV seriál)
Story Theatre (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Second Story Story (S01E18)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1969 The Movie Game (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 That Was the Week That Was (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky