foto

Friedemann Fromm

  • nar. 26.3.1963 (56 let)
    Stuttgart, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Die Freibadclique (TV film)
2016 Mörderische Stille (TV film)
2015 Silvia S. – Blinde Wut (TV film)
Unter der Haut (TV film)
2014 Momentversagen (TV film)
2013 Nacht über Berlin (TV film)
Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
2012 Hannas Entscheidung (TV film)
Komm, schöner Tod (TV film)
2010 Místo činu: Poslední pacient (TV film)
2009 Jenseits der Mauer (TV film)
Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
2007 Alte Freunde (TV film)
2006 Místo činu - Bez boje (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
2004 K3 - Kripo Hamburg: Fieber
K3 - Kripo Hamburg: Porzellan (TV film)
V podezření: Touha po penězích (TV film)
2003 K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
Männer vom K3 - Schwarze Schatten, Die (TV film)
Unter Verdacht - Eine Landpartie (TV film)
2002 Unter Verdacht - Verdecktes Spiel (TV film)
Zeit der Rache (TV film)
2001 Místo činu - A tam leží New York (TV film)
2000 Brennendes Schweigen (TV film)
1999 Země hojnosti
Zum Sterben schön (TV film)
1997 Spiel um dein Leben (TV film)
1996 Brüder auf Leben und Tod (TV film)
Místo činu - Dokonalá mysl (TV film)
1995 Vražedná láska (TV film)
1994 Tatort - Klassen-Kampf (TV film)
1991 Freispiel

TV seriály

2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Einsteins Nichten

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Die Freibadclique (TV film)
2016 Mörderische Stille (TV film)
2013 Nacht über Berlin (TV film)
Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
2012 Komm, schöner Tod (TV film)
2004 K3 - Kripo Hamburg: Fieber
V podezření: Touha po penězích (TV film)
1994 Tatort - Klassen-Kampf (TV film)

TV seriály

2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Einsteins Nichten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace