foto

Nina Hoger

  • nar. 24.3.1961 (59 let)
    Hamburk, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Die Dienstagsfrauen - Zwischen Kraut und Rüben (TV film)
2013 Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
2011 Die Dienstagsfrauen (TV film)
2010 Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund (TV film)
2009 Láska na konci světa (TV film)
2008 Die Helden aus der Nachbarschaft
Glioblastom (studentský film)
2007 Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
2004 Für immer für dich (TV film)
2003 Hezké lži (TV film)
Láska, láska, láska (TV film)
Natalie - Babystrich Ostblock (TV film)
Spuk am Tor der Zeit
2002 Abendstimmung (studentský film)
Polizeiruf 110 - Henkersmahlzeit (TV film)
2001 Leo und Claire
Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis unter die Haut (TV film)
Čtyři mořské panny a svatba (TV film)
2000 Die Frau, die einen Mörder liebte (TV film)
Enthüllung einer Ehe (TV film)
Spuk im Reich der Schatten
1999 Alles Bob!
Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
1998 Die einzige Chance (TV film)
Prodaná nevinnost (TV film)
Spuk aus der Gruft
1997 Ein Vater sieht rot (TV film)
Friedrich und der verzauberte Einbrecher
Marthas Garten
Natalie - Die Hölle nach dem Babystrich (TV film)
1996 Wer anhält stirbt (TV film)
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Fallobst (TV film)
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Sieger und Verlierer (TV film)
1995 Willkommen in Babylon (TV film)
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Giganten (TV film)
1994 Divoký tymián (TV film)
Natalie - Endstation Babystrich (TV film)
1993 Chopin - Bilder einer Trennung
Im Teufelskreis (TV film)
Ludwig 1881
Stich ins Herz (TV film)
1992 Absurde Mord, Der (TV film)
1991 Tandem (TV film)
1990 Marleneken (TV film)
1989 Jenseits von Blau
Singles (TV film)
1987 Der Madonna-Mann
1986 Kurz vor Schluß (TV film)
Pattbergs Erbe (TV film)
Von zwölf bis mittag
1985 Abschiebung, Die (TV film)
Betrogen
Hochzeitstag, Der (TV film)
1984 Liebe ist kein Argument
1983 Flucht nach vorn
1981 Flächenbrand (TV film)
1979 Fallstudien (TV film)

TV seriály

2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
2013 Venkovská lékařka (TV seriál)
Vergissmeinnicht (E10)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Einer zahlt immer (S12E19)
2009 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Im toten Winkel (E35)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Herzenssache (S03E06)
Otec Braun (TV seriál)
Rabínovy zahrady (E13)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Gesicht des Bösen (S01E06)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Válka hvězd (S11E01)
Bella Block (TV seriál)
Hinter den Spiegeln (E16)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Místo činu (TV seriál)
Lastrumský případ (S01E496)
Schrott und Totschlag (S01E490)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Die Seherin (E14)
Místo činu (TV seriál)
Blinde Kuriere (S01E412)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Ulice Berlína (TV seriál)
Wiener Glut (S01E05)
Místo činu (TV seriál)
Bei Auftritt Mord (S01E329)
1995 A.S. (TV seriál)
Staatsanwältin, Die (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Frankfurt - Vražda na objednávku (S01E314)
1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Camerone (S01E254)
1990 Kommissarin Goedeke (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Bertinis, Die (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Winterschach (S01E212)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2004 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Psí život (S01E563)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky