foto

Leo Lastumäki

  • nar. 28.12.1927
    Liminka, Finsko
  • zem. 29.1.2012 (84 let)
    Kemi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Střihač psích drápů
2000 Rytmihäiriöitä
1999 Dirlandaa (TV film)
1997 Pekko ja unissakävelijä
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Pekko ja muukalainen
1995 Pekko ja massahurmaaja
1992 Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
1990 Irti maasta (TV film)
Sweedenistä itään (TV film)
Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
Makkarakalakeittoa, sano Tympee Huttunen
1983 Koomikko
1982 Uuno Turhapuro menettää muistinsa
1981 Kaikenlaisia karkulaisia
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1980 Mitäs me sankarit
Tup-akka-lakko
Za spičkami
1978 Piilopirtti
Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
1977 Viimeinen savotta
1976 Mikä on tuo outo rakkaus? (TV film)
1974 Finlandisation (TV film)
Viu-hah hah-taja
1973 Meiltähän tämä käy
1972 Lampaansyöjät
1971 Laulu tulipunaisesta kukasta
1970 Kämppä (TV film)
Sitkeä Geronimo
Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
Teatterituokio: Pilatus (TV film)
Titus Andronicus (TV film)
Tuomio (TV film)
1968 Kauppa-Lopo (TV film)
1967 Kahdeksikko (TV film)
1966 Naimapuuhat (TV film)
1965 Silmänkääntäjä - Eli Jussi Oluvisen matka Hölmölään (TV film)
Säälin ilta (TV film)
1964 Yhden yön illuusio (TV film)
1962 Kun tuomi kukkii
1960 Justus järjestää kaiken
Omyl komisaře Palmua
Pekka ja Pätkä neekereinä
1957 Herra Sotaministeri
1956 Elokuu
1955 Villi Pohjola
1954 Majuri maantieltä
Oi, muistatkos...
Olemme kaikki syyllisiä

TV seriály

2000 Dirlandaa (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál) - herec, vyp.
Kirkkomatka (E12) - vyp.
Amerikankelkka (E11) - vyp.
Arvon ja Sakarin rahapaja (E10) - herec, vyp.
další epizody (12)
1990 Viimeinen koukkaus (TV seriál)
1987 Joulukalenteri (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1981 Sotapäällikön poika (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1968 30-luvun mies (TV seriál)
1966 Kiurunkulma (TV seriál)
1965 Petteri Pyörittäjä (TV seriál)
1964 Verinen lyhty (TV seriál)

Dokumentární

2007 Viihteen 50 (TV seriál)
1974 Käytöksen cullainen kirija nuorukaisten tapain sijwollisudest (TV film)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1992 Vesku rempallaan (TV pořad)
1990 Heksa ja Leksa (TV pořad)
1985 Perjantaipörssi (TV pořad)
1984 ÄWPK - Älywapaa palokunta (TV pořad)
1983 Lavatanssit (TV pořad)
1981 Valehtelijoiden klubi (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1976 Iltalintu (TV pořad)
Ryydinkeksijät (TV pořad)
1974 Merirosvoradio (TV pořad)
1971 Ällitälli (TV pořad)
1970 Ilkamat (TV pořad)
1966 Senni ja Leo Turussa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky