foto

Eero Kosteikko

  • nar. 7.6.1925
    Vaasa, Finsko
  • zem. 28.8.1974 (49 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Kotoa pois (TV film)
1973 Mommilan veriteot 1917
Pohjantähti
1970 Akseli ja Elina
1968 Sortuma (TV film)
1957 Risti ja liekki
1956 Juha
1955 Helunan häämatka
Rakkaus kahleissa
1954 Olemme kaikki syyllisiä
Taikayö

TV seriály

1972 Moreeni (TV seriál)
1968 30-luvun mies (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Varsova! - Balladi keskitysleirien maailmasta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky