foto

Heidi Krohn

  • nar. 17.8.1934 (86 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kristuksen morsian (TV film)
2008 Stondis (studentský film)
2007 Muisti
2000 Ilmalaiva Finlandia (TV film)
Kolme vuodenaikaa (studentský film)
1997 Palava rakkaus (TV film)
1995 Kasvoton mies
1994 Anita
1992 Lasimies (studentský film)
Takapihan sankarit
1991 Panostaja (TV film)
Schwester Ruth, kuritushuonevanki 1946 (TV film)
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
1986 V. Y. Vihdoinkin yhdessä
1983 Apinan vuosi
1978 Runoilija ja muusa
Tuntematon ystävä
1976 Iso viulu - kaks' sataa (TV film)
1973 Hedda Gabler (TV film)
1972 Teatterituokio: Lumeton aika (TV film)
1970 Herrat tuomarit (TV film)
Teatterituokio: Pilatus (TV film)
1968 Skyytian välikohtaus (TV film)
Vihreä leski
1965 Kuten nainen (TV film)
Skorpioni (TV film)
1964 Maalareilla ei ole muistoja (TV film)
1963 Turkasen tenava!
Tätini kynä (TV film)
1962 Luottamuksella (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
1961 Kultainen portti (TV film)
1958 Paksunahka
1957 Herra Sotaministeri
Nummisuutarit
Pää pystyyn Helena
Vihdoinkin hääyö...
1956 Silja - nuorena nukkunut
Tyttö tuli taloon
1955 Tähtisilmä
1954 Leena

TV seriály

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Lähimmäisenrakkaus (E03)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Naismafian kuski (S01E11)
Omaa parasta (S01E10)
Väistöliike (S01E05)
další epizody (4)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Pelko (S02E02)
Oikeus ja kohtuus (S02E01)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ystävyys, yhteistyö, avunanto (S01E12)
Ei rahasta vaan rakkaudesta (S01E11)
Vapaus (S01E09)
další epizody (6)
Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Rajariitoja (E01)
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2007 Maan mitta (TV seriál)
Kaivoksen varjot (E03)
Vaarallista tietoa (E02)
Komennus kotikylään (E01)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
Pala vatsa valkeaisen (E03)
další epizody (4)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1997 Tähtilampun alla (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
1983 Koettakaa vedellä, vastasi palopäällikkö (TV seriál)
1969 Kesälomalaiset (TV seriál)
1967 Rikos ja rangaistus (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Susikoski (TV seriál)
1965 Asemahotelli (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Divadelní záznam

1976 Seitsemän veljestä (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1994 Småstadberättelser (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)
1961 Taiteilija-avioliittoja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky