foto

Jean-Pierre Maurin

  • nar. 18.7.1941
    Toulouse, Francie
  • zem. 15.8.1996 (55 let)
    Bellentre, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Couteau sous la gorge, Le
1985 La Baston
1984 Noční návštěva
1982 Tir groupé
1979 Le pull-over rouge
1978 Général... nous voilà!
1973 Punition, La
1955 Napoléon
Velké manévry
1952 La jeune folle
1951 Pan Fabre

TV seriály

1991 Les Hordes (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1982 Épingle noire, L' (TV seriál)
1981 Marion (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky