foto

David Jackson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Christmas Perfection (TV film)
Last Vermont Christmas (TV film)
2017 Off the Rails
2016 Můj šálek lásky
The Cheerleader Murders
2015 Kouzlo Vánoc (TV film)
2013 Promo Life (TV film)
2009 Měj se dobře (TV film)
2008 Žízeň po krvi (TV film)
2006 Return to Halloweentown (TV film)
2005 Kobylky: Den zkázy (TV film)
Sny o bizonech (TV film)
2003 Syndrom (TV film)
2000 Tajemství městečka Springvillu (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
Jesse Ventura Story, The (TV film)
The Wrong Girl (TV film)
1998 Jezero (TV film)
1997 Home Invasion (TV film)
1996 Andělský hlas (TV film)
Kufr plný drog (TV film)
1995 Noční hlídka (TV film)
1993 Vlak smrti (TV film)
1984 Mystery Mansion

TV seriály

2019 Dwight in Shining Armor (TV seriál)
2015 Bloodlines (TV seriál)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Ghost World (S03E07)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Nejít jen tak kolem (S07E06)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
My Way Home Is Through You (S05E03)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Skleněné srdce (S03E16)
One Tree Hill (TV seriál)
The Runaway Found (S04E18)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Sladkých šestnáct (S03E10)
One Tree Hill (TV seriál)
All These Things That I've Done (S04E07)
The Wind That Blew My Heart Away (S03E13)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Hook Man (S01E07)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Program na ochranu čarodějek (S07E10)
Čaroklání (S06E21)
Dokonalý muž (S06E12)
2003 Smallville (TV seriál)
Magnetismus (S03E07)
2002 For the People (TV seriál)
2001 Witchblade (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Stíny nad LA (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Island Son (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
After School Special (S02E05)
Blindsided (S01E08)
Miami Vice (TV seriál)
The Afternoon Plane (S03E17)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Walk-Alone (S03E04)
Stone's War (S03E02)
French Twist (S02E17)
1985 The Equalizer (TV seriál)

TV pořady

1991 Voices that Care (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Noční hlídka (TV film)
1993 Vlak smrti (TV film)

TV seriály

1987 Jump Street 21 (TV seriál)
After School Special (S02E05)
Miami Vice (TV seriál)
The Afternoon Plane (S03E17)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Stone's War (S03E02)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace