foto

David Jackson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Off the Rails
2016 Můj šálek lásky
The Cheerleader Murders
2015 The Spirit of Christmas
2013 Promo Life (TV film)
2009 Měj se dobře (TV film)
2008 Žízeň po krvi (TV film)
2006 Return to Halloweentown (TV film)
2005 Kobylky: Den zkázy (TV film)
Sny o bizonech (TV film)
2003 Syndrom (TV film)
2000 Tajemství městečka Springvillu (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
Jesse Ventura Story, The (TV film)
Wrong Girl, The (TV film)
1998 Jezero (TV film)
1997 Home Invasion (TV film)
1996 Kufr plný drog (TV film)
Voice from the Grave (TV film)
1995 Noční hlídka (TV film)
1993 Vlak smrti (TV film)
1984 Mystery Mansion

TV seriály

2015 Bloodlines (TV seriál)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Ghost World (S03E07)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Hook Man (S01E07)
2002 For the People (TV seriál)
2001 Witchblade (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Stíny nad LA (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Island Son (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

TV pořady

1991 Voices that Care (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Noční hlídka (TV film)
1993 Vlak smrti (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace