foto

Anne Jackson

  • nar. 3.9.1926
    Allegheny, Pennsylvania, USA
  • zem. 12.4.2016 (89 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Lucky Days
Vote and Die: Liszt for President
2000 Something Sweet
1999 Man of the Century
1997 Příběhy odvahy: Dvě ženy (TV film)
1992 Cena úspěchu dojde!
1990 Směšně o lásce
1988 Baby M (TV film)
1987 Out on a Limb (TV film)
1984 Sam's Son
1982 A Woman Called Golda (TV film)
1981 Leave 'em Laughing (TV film)
1980 A Private Battle (TV film)
Blinded by the Light (TV film)
Osvícení
1979 The Bell Jar
The Family Man (TV film)
1977 Nasty Habits
1976 Independence
1973 Sticks and Bones
1971 Typists, The (TV film)
1970 Anděl Levine
Dirty Dingus Magee
Milenci a další cizinci
Zig Zag
1968 How to Save a Marriage (And Ruin Your Life)
Tajný život americké manželky
1967 The Tiger Makes Out
1960 Lullaby (TV film)
Tall Story
1959 The Journey
1950 So Young So Bad

TV seriály

2003 Pohotovost (TV seriál)
Mladík, který spadl z nebe (S09E15)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Burned (S08E09)
1987 Everything's Relative (TV seriál)
1986 Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1973 Great Mysteries (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Doctor (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Imagine (TV seriál)
2002 Broadway Legends (TV film)
1988 Funny
1985 American Masters (TV seriál)
1977 The Hollywood Greats (TV seriál)

TV pořady

1994 Inside the Actors Studio (TV pořad)
1983 Reading Rainbow (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
You're Putting Me On (TV pořad)
1968 The Joan Rivers Show (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Tempo (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace