foto

Hisaja Takabajaši

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Blue Remains

TV seriály

2015 Durarara!!×2 (TV seriál)
Seiken cukai no World Break (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Makenki! Two (TV seriál)
2013 Boku wa tomodači ga sukunai: NEXT (TV seriál)
Deto a raibu (TV seriál)
Mušibugjó (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
2011 Blood-C (TV seriál)
Jewelpet Sunshine (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
2010 Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Kiss x Sis (TV seriál)
Čú Bra!! (TV seriál)
2009 Sora no otošimono (TV seriál)
2004 Fūjin monogatari (TV seriál)
Samurai 7 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Dr. Rin ni kiitemite! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky