foto

Laurie Lynd

  • nar. 19.5.1959 (60 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 For Love and Honor (TV film)
2014 Dear Viola (TV film)
2010 Verona
2007 Snídaně se Scotem
2004 Dětská srdce (TV film)
2000 Virtuální maminka (TV film)
1996 House
1993 Boys' Shorts: The New Queer Cinema
1992 Fairy Who Didn't Want to Be a Fairy, The
RSVP
1988 Together and Apart

TV seriály

2019 Schitt's Creek (TV seriál)
The Hike (S05E13)
The Roast (S05E12)
Rock On! (S05E06)
další epizody (6)
2015 Good Witch (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Právo na prohibici (S09E06)
Obnažené dámy (S09E04)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nábřeží 2. část (S08E02)
Nábřeží 1. část (S08E01)
2013 The Adventures of Napkin Man! (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tour de Murdoch (S07E02)
Vodácké dobrodružství (S07E01)
Past na Murdocha (S06E13)
další epizody (4)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Boj s teroristy (S05E04)
Murdoch z Klondiku (S05E01)
2011 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Slepá ulička (S04E06)
2010 Baxter (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Viktor nebo Viktorie? (S03E03)
Murdochova totožnost (S03E01)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Já, Murdoch (S02E08)
Velká vražda na univerzitě (S02E07)
2005 Noah's Arc (TV seriál)
2003 Forenzní faktor (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Doctors of Dickology (S03E03)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)

Dokumentární

2019 Killing Patient Zero

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 House
1992 RSVP

Dokumentární

2019 Killing Patient Zero

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky