foto

Woo Hyeon

  • nar. 18.1.1985 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Break-up Suspension
2018 Joseonmyeongtamjeong : heumhyeolgwimaeui bimil
2017 You with Me
2016 Daebak
2013 Deo webtoon : yego salin
2008 Sen
Ssanghwajeom

TV seriály

2021 Loseukul (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Yibyulyooye, iljooil (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Manyeoeui sarang (TV seriál)
2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
Maenhol (TV seriál)
2016 Daebak (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
Tto ohaeyeong (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
Kareui mat (TV seriál)
Yoomieui bang (TV seriál)
2014 Goyangineun idda yaong (TV seriál)
2013 Deo baireosu (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Cheongdamdong salayo (TV seriál)
Heeosyo (TV seriál)
2010 Kukgaga bureumda (TV seriál)
Pasta (TV seriál)
2009 Taeheehyekyojihyeoni (TV seriál)
2004 올드미스 다이어리 (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Beomineun baro neo (TV pořad)
2016 Baeteul teulib (TV pořad)
2015 Noraessaum - seungbu (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
THE 프렌즈 (TV pořad)
2012 인간의 조건 (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky