foto

Leslie-Anne Huff

  • nar. Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dakota's Summer
2012 Kovbojky a andělé
The Money Shot
2011 Mardi Gras: Jarní prázdniny
2010 Strawberry Cliff
2009 Frozen Kiss

TV seriály

2016 The Originals (TV seriál)
A Streetcar Named Desire (S03E14)
Upíří deníky (TV seriál)
Kill 'Em All (S07E20)
Somebody That I Used to Know (S07E19)
One Way or Another (S07E18)
další epizody (9)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Smrad (S05E18)
2011 Protector, The (TV seriál)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a mísa nachos (S03E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cizí nepřítel, část první (S08E08)
Zlomený šíp (S08E07)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
MacKenzie Falls (TV seriál)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2014 Pun Plip Pridays on Kababayan Today (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2014 Pun Plip Pridays on Kababayan Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace